Szolgáltatások

Rendelhető pankráció show

A „HCW” az első olyan szervezet Magyarországon, amely más rendezvények, fesztiválok vagy majálisok számára biztosít pankráció vendégműsort. Cégünk immáron 7 éve színesíti szórakoztató performanszaival küzdősport bajnokságok, videójáték kiállítások, koncertek és különféle önkormányzati fesztiválok programjait.

Műsorunk óriási előnye, hogy szinte bármilyen jellegű és tartalmú rendezvény profiljába könnyedén beilleszthető, hiszen a show tartalma igény szerint alakítható: lehet humoros, akrobatikus vagy küzdősport jellegű, kiegészítve mindezt színes karakterek és változatos figurák bemutatásával. Emellett a pankráció performanszok leginkább közönségcsalogató tulajdonsága az, hogy hihetetlenül interaktív kikapcsolódást biztosít.

A produkció időtartama rugalmas és igény szerint alakítható. Lehet egész napos, blokkokra osztott program, de lehet egy teljes, 2-3 órás önálló esemény is az adott rendezvényen belül is egy, vagy akár több napon át.

A megrendelt műsor logisztikáját cégünk vállalja: a ring építése, bontása és szállítása, illetve a stáb felállása és szállítása a produkció részét képezi.

Rendelhető pankráció műsor irányárai felől érdeklődni az címen lehet!