Rólunk

Sajtómegjelenések

"Véres November" – létrával és neoncsővel is verték egymást a magyar pankrátorgálán

2017. november 27. - hvg.hu

A Soroksári Sportcsarnokban több mint ezer ember volt kíváncsi a hétvégén a Hungarian Championship Wrestling Véres November című évzáró pankrátor gálájának látványos mérkőzéseire. A gálán Növényi Norbert is megjelent a szorítóban, a HCW édesapját posztumusz a híreségek csarnokába avatta. A műsorban szerepeltek Magyarország legnagyobb Youtube-videósai közül is többen, a pankrátorok verték egymást létrával, székkel és neoncsővel is, és bár nem gyakori, az est egyik meccsét mégis sérülés miatt kellett félbeszakítani.

Megnyitás

“Tök jó nézni, hogy fáj nekik”

2016. május 4. - HVG

A HVG online ellátogatott a 2016-os A Dicsőség Napja gálára, hogy megmutassa milyen is egy ilyen rendezvény, és miről is szól.

Megnyitás

Interjú Turger Dáviddal - ETALON

2017. július 5. - Lánchíd Rádió
Megnyitás

Én csak a pusztítástól tudok elérzékenyülni

2014. október 25. - index.hu

Négy éve még neoncsöveken törték szét egymást, mára profi show-t csinálnak a Hungarian Championship Wrestlingben. Ismerje meg a hatalmasakat repülő Icarust, a szociológia helyett a ringet választó Dovert és az egyetlen magyar női pankrátort, Audrey Bride-ot!

Megnyitás

Nem könnyű gyakorolni, hogy emberekre ugrálunk méterekről

2015. augusztus 19. - index.hu

A pankráció se nem egyszerű, se nem könnyű sport, ellenben rettentő látványos, de remek fizikum mellett előadói készség is kell hozzá bőven. Hogy ezekkel hogy állnak a legjobb magyar pankrátorok, az szombaton kiderül a Dürer Kertben.

Megnyitás